Kuva: Fabrizio Tosoni

Kuva: Fabrizio Tosoni

maanantai 1. elokuuta 2016

Kuvakimara kurssivuoden ensimmäiseltä puoliskolta

Vuoden ensimmäisellä puoliskolla oli varsinainen kurssiputki. Oli perinteisiä fundiksia sekä repertuaarissani uusia tekki yksi ja rekki kolme -kursseja.
Ensimmäiset kurssitapahtumat pidettiin pakkasta paossa SukellusAreenan altaassa helmikuussa. Toukokuussa oli vuorossa universumin ensimmäinen suomenkielinen GUE T1 -kurssi Suomen Turussa. Kevään aikana pidettiin myös - tiettävästi - ensimmäinen GUE Rec 3 -kurssi Suomessa ikinä. Kurssirupeama huipentui kesäkuun puolessa välissä Kroatian Krnicassa pidettyyn T1-kurssiin. Oli hauskaa ja antoisaa työskennellä uusien ja vanhojen oppilaiden kanssa, niin myötä kuin vastamäessä ja nähdä kovan työn hedelmät: taitojen ja sukellusitseluottamuksen kehitys.

Marianne ja Jukka vuoden ensimmäiset fundamentalistit Tuoreita Turkulaisia tekniikkasukeltajia: Rami (vas.) ja Teijo
Tuore Turkulainen tekniikkasukeltaja Kimmo.
Kuplan GUE T1 -kurssin osallistujat vaihtavat kaasua. Santtu (vas.), Antti ja Pekka

Fundis on Timolla ja Katrilla paketissa

Ullan (vas.) ja Raijan helpottuneet ilmeet Rec 3 -kokeen tarkistuksen jälkeen

Anssi ja Lefa T1-kurssisukelluksella Lina-hylyllä Kroatiassa
Hylkysukelluskausi on parhaillaan menossa ja kouluttaminen on tauolla, mutta syksylle on jo yksi GUE Fundamentals -kurssi buukattu. Tuolle kurssille on vielä yksi paikka vapaana. Jos T1 tai Rec 3-kurssit kiinnostavat, niin ensi vuoden kursseja kannattaa alkaa suunnittelemaan jo nyt. Laita viesti osoitteeseen jarkko@gue.com, niin järjestetään kurssillesi sopiva aika ja paikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti