Kuva: Fabrizio Tosoni

Kuva: Fabrizio Tosoni

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Tuplafundis heinäkuussa

GUE kehittää ja ylläpitää kouluttajiensa osaamista jatkuvasti, myös kouluttajaksi valmistumisen jälkeen. Kouluttajapaperit eivät ole ikuiset, vaan kouluttajan on täytettävä laatuvaatimukset, joiden toteutumista seurataan vuosittain. Laadun valvontaa tehdään mm. kaikille oppilaille jaettavalla kyselyllä, jota täyttämättä ei kurssin suorittamisesta saa todistusta. Kouluttajien on myös säännöllisesti opetettava kursseja sekä itse sukellettava riittävä määrä sukelluksia joka vuosi ylläpitääkseen omia taitojaan. Kouluttajien tulee vähintään kolmen vuoden välein osallistua GUE:n järjestämään päivitystilaisuuteen.

Yksi vapaaehtoisista työkaluista, jota kouluttajat voivat käyttää oman osaamisensa kehittämiseen, on co-teaching eli kurssien vetäminen yhdessä toisen kouluttajakollegan kanssa. Jarkko ja Fabrizio aikovat tulevana kesänä hyödyntää tätä mahdollisuutta ja yhdistävät heinäkuussa voimansa fundamentals-kurssilla, jolle enintään kuudella nopeimmalla sukellustaitojen hiomista suunnittelevalla on mahdollisuus osallistua. Kurssi pidetään Turussa 14.-17.7. 

Oppilas hyötyy tuplakurssista mm. siten, että sen aikana on paremmat mahdollisuudet kohdistaa opetusta jokaisen oppilaan yksilöllisiin tarpeisiin. Mahdollisuus ammentaa kahden kouluttajan kokemuksesta yhden hinnalla on varmasti arvo sinänsä, eikä kaksien silmien alla varmasti yksikään kivi jää kääntämättä. Tämä on myös erinomainen mahdollisuus isommalle kaveriporukalle tai sukellusryhmälle päästä samalle kurssille!

Ota yhteyttä Jarkkoon jarkko@gue.com, jos haluat varmistaa paikkasi kesän spektaakkelissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti